Lillsmurfen berättar

Thursday, September 10, 2009

Vila i frid världens bästa mormor:(<3


Den 05-09-09 kl. 13.08 avled Maj-Lis Christiansen i sitt hem i Järfälla. Hennes man & äldsta dotter satt hos henne när hon somnade in lugnt å fridfullt. Det är en enorm sorg å saknad efter henne & vi alla nära å kära minns henne som den varma mamma, syster, mormor hon var<3 Hon finns i våra hjärtan å tankar<3<3<3<3<3<3 VILA I FRID NU UNDERBARA MORMOR<3

2 Comments:

  • At 11:04 AM, Anonymous Anonymous said…

    Människan är som ett papper, det är tomt vid födelsen och fylls sedan på med tiden, tills det en dag är fullt, men människan likt ett papper kan inte finnas i oänlighet, det är bara en naturprodukt som sakta föråldras och vittrar bort.

     
  • At 9:39 AM, Blogger Li@n said…

    Du dök upp i mitt huvud häromdagen och varit kvar där... nu när jag hade en ledig stund här i kväll tänkte jag därför leta upp dig. Ser att du haft det väldigt tufft, så att skriva "Hoppas allt är bra med dig" inser jag ju är tok men jag Tänker på dig och glad för att du har din bästa vän hos dig och att du har andra bra människor runt dig. Jag vet ju också att du har varit och fortfarande är en viktig och inspirerande människa för många runt omkring dig OCH för människor som stött på dig. Du är viktigare för oss andra än du själv anar (fast du kanske själv inte känner det så är det faktiskt så) Du lärde mig väldigt mycket!

    Drar du söder över någon gång så hojta till!
    Massor av kramar
    Lian/Lillemor

     

Post a Comment

<< Home